Ultima Ora

18:45 Decretele de numire a şefilor PARCHETELOR, publicate în Monitorul Oficial

Decretele de numire în funcţie a procurorului general al României – Gabriela Scutea, a şefilor DNA, Crin Nicu Bologa şi DIICOT, Elena Giorgiana Hosu, pentru un mandat de 3 ani, au fost publicate, joi, în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Gabriela Scutea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe Crin Nicu Bologa la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi pe Elena Giorgiana Hosu procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Pe 14 februarie, Secţia pentru procurori a CSM a anunţat că i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis avizele date pentru propunerile de numire la şefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Secţia pentru procurori a CSM a înaintat şefului statului propunerile ministrului Justiţiei pentru numirea în cele trei funcţii, însoţite de avize. Gabriela Scutea şi Giorgiana-Elena Hosu au primit aviz negativ, iar Crin-Nicu Bologa – aviz pozitiv.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here