Ultima Ora

18:43 Surprinşi de vremea rea pe munte. Trei turiști salvați de salvamontiști în Munții Parâng

Trei persoane au fost salvate, duminică, de salvamontiștii gorjeni din Munții Parâng. Două persoane au fost surprinse de vremea rea într-o zonă de creastă, iar a treia a căzut într-o zonă abruptă în Valea Galbenului.

Potrivit Salvamont Gorj, intervențiile la cele două cazuri au avut loc simultan. La primul caz au intervenit salvamontiștii din baza Rânca, iar la cel de-al doilea cei din baza Târgu-Jiu și postul Salvamont Baia de Fier. În primul caz, salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea a două persoane surprinse de schimbarea bruscă a vremii în zona de creastă a masivului Parâng.

„Acestea au fost recuperate din zona hornului Dracului și vor fi conduse până la ambulanța Salvamont și de aici până în locul unde și-au lăsat mașina. Nu au probleme medicale deosebite, doar o stare de panică și epuizare fizică”, au transmis salvamontiștii.

În cel de-al doilea caz, al unei persoane căzute în zona de abrupt în Valea Galbenului, tot din masivul Parâng, victima a fost recuperată și a primit ajutor medical. La caz au ajuns, în sprijin, și un echipaj de Ambulanță și unul de pompieri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here