Ultima Ora

18:43 PMP propune ELIMINAREA subvenţiilor pentru partidele politice

Eugen Tomac a anunţat, marţi, că Partidul Mișcarea Populară va propune un proiect legislativ privind eliminarea subvenţiilor partidelor politice. El a subliniat că sunt „risipiţi” foarte mulţi bani pe activitatea partidelor, bani care se pot duce către pensii şi alocaţii.

„Partidul Mişcarea Populară propune ca parlamentul să adopte o iniţiativă legislativă pe care noi o vom depune. Este inadmisibil să risipim foarte mulţi bani pentru activitatea partidelor politice! Partidul nostru va propune eliminarea subventilor pentru partidele politice. Este un lucru de nepermis ca în viaţa partidelor politice să existe partide care nu au participat la alegeri, care au participat doar la jocuri de culise şi să beneficieze de subvenţii!” a declarat Tomac.

Tomac a subliniat că banii care se duc către partidele politice pot contribui la plata pensiilor şi alocaţiilor.

„Deci, vom propune o iniţiativă legislativă în acest sens pentru că noi credem că această economie, pe care o vom face la bugetul de stat, va fi foarte utilă şi pentru guvern pentru a găsi bani în plus pentru pensii şi pentru alocaţii. Este un demers pe care îl vom face într-un mod asumat, pentru că noi credem că partidele îşi pot desfăşura activitatea cu un minimum necesar. Ăsta este mesajul pe care doream să-l transmitem astăzi, pentru că observăm că există preocupare de a găsi resurse noi” a precizat liderul PMP.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here