Ultima Ora

18:43 Claudiu Manda, despre Victor Ponta: Minte cum bea apă

Claudiu Manda a reacţionat după ce Victor Ponta a declarat că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost „ţinut în birou” şi nu a fost lăsat să meargă de Manda şi Mihai Tudose la Convenţia Pro România, europarlamentarul spunând că peşedintele Pro România „minte cum bea apă”.

„S-a discutat cu un consultant de campanie care era în ţară şi care trebuia să plece la un moment dat. Dacă dumneavoastră credeţi că noi ne-am întâlnit la ora 10.00, ca să îl convingem pe domul Ciolacu să nu se ducă la şedinţa domnului Ponta, este absolut fals. Domnul Ponta minte cum bea apă. Nu plecam de la Craiova pentru chestia asta”, a spus Manda, duminică, la Antena 3.

Declaraţia lui Manda a venit în contextul în care Victor Ponta a spus, la Convenţia Pro România, că se bucură că Marcel Ciolacu a putut părăsi biroul, sugerând că Mihai Tudose şi Claudiu Manda s-ar fi opus participării sale la eveniment.

„Mă bucur că v-au dat drumul din birou. Bine aţi venit la Pro România! Am să vă dau cuvântul, dar la final. De data asta v-a sărit rândul, dar important este să nu vă sară la Congres”, a spus Ponta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here