Ultima Ora

18:40 Mihai Gâdea, alături de dr. Flavia Groșan după audierile la Colegiul Medicilor

Medicul Flavia Groşan, care a provocat o mare controversă în spaţiul public, după ce a vorbit despre tratamentul ”minune” cu care ar fi vindecat peste 1.000 bolnavi de COVID, a fost aplaudată, luni, de susţinători şi a primit flori, atunci când a ajuns la Colegiul Medicilor, pentru a fi audiată. La ieșire, medicul a fost așteptat și de Mihai Gâdea, care i-a fost alături în toată această perioadă, arată Atena 3.

Doctoriţa a împărţit ţara în două după ce a spus că “în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii”. Luni, când a ajuns la Colegiul Medicilor Bihor, medicul Groşan purta mască de protecţie, însă aceasta nu îi acoperea gura, aşa cum prevăd măsurile din pandemie.

“Mă uit în spate şi nu-mi este ruşine cu ce am făcut”, a spus dr. Flavia Groşan, luni, la intrarea la Colegiul Medicilor.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat după ce în presă au apărut mai multe articole, în ultimele zile, despre un medic pneumolog care susţine că ar face minuni și ar vindeca bolnavi de COVID cu o schemă proprie de tratament şi medicamente ieftine. În plus, medicul pneumolog din Oradea este de părere că “în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii”. Reclamaţia a fost depusă de un alt medic din Bucureşti, care a fost deranjat de faptul că Flavia Groşan a criticat protocolul din Bucureşti.

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea, pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic! Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groșan.

Comment here