Ultima Ora

18:39 Premierul a venit „cu tolba plină” la Gorj. Încep lucrările la centura Târgu-Jiului, podul de la Lainici şi Casa de Cultură din Târgu-Jiu

Premierul Ludovic Orban a promis continuarea unor investiţii importante pentru Gorj, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Prefectura Gorj.

„În ceea ce priveşte centura Târgu-Jiului, care trebuia finalizată în 2016, vă informez că va fi semnat contractul de construcţie a restului de lucrări, în maximum 10 zile. Instanţa s-a pronunţat în litigiul dintre firmă şi CNAIR, urmează ca în maximum 10 zile să se semneze contractul şi să se reia lucrările.

Un proiect foarte important pentru Târgu-Jiu şi Gorj, drumul expres Craiova-Târgu-Jiu, până la data de 15 septembrie va fi semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic.

Podul de la Lainici, nu înţeleg de ce nu a fost reabilitat în cadrul contractului care a existat, de reabilitare a tronsonului Bumbeşti-Jiu- Petroşani, angajamentul CNAIR este semnarea contractului în data de 8 septembrie.

Pentru Târgu-Jiu am venit cu tolba plină: ministrul a semnat, vineri, ordinul pentru Casa de Cultură. Odată cu emiterea acestui ordin, aceste obiectiv va intra în licitaţia care va fi lansată săptămâna viitoare” a declarat Ludovic Orban, precizând şi că a fost asigurată finanţare şi pentru realizarea laoboratorului de testare COVID-19, la Spitalul Târgu-Cărbuneşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here