Ultima Ora

18:36 Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, calificată în premieră în sferturile Cupei României

Formaţia de ligă secundă, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu s-a calificat, în premieră, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 1-0 (1-0), joi, pe teren propriu, într-un meci din optimi.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Daniel Paraschiv (15), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Alexandru Buzbuchi la şutul lui Marius Cioiu. Echipa antrenată de Flavius Stoican a mai avut o ocazie mare, prin Cioiu (43), dar Buzbuchi a apărat. Gaz Metan a avut o mare ocazie, prin Ze Manuel, care a trimis peste poartă din 7 metri (20), iar portarul Denis Rusu a respins şutul lui Sergiu Ciocan (84).

Viitorul Pandurii trecuse în şaisprezecimi de o altă echipă de Liga I, FC Argeş (1-0). Viitorul Pandurii este cea de-a patra echipă din Liga a II-a calificată în sferturile de finală ale Cupei României, după Dunărea Călăraşi, Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj. S-au mai calificat Chindia Târgovişte şi Dinamo Bucureşti.

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CS Gaz Metan Mediaş 1-0 (1-0), Stadion Municipal – Târgu Jiu
A marcat: Daniel Paraschiv (15).
Arbitru: Vlad Baban (Iaşi); arbitri asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi), Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)
Observatori: Dan Monea (Aiud) – CCA, Victor Radu (Bucureşti) – FRF

Comment here