Ultima Ora

18:34 FURT dintr-o carieră a CE Oltenia

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj trei bărbați, din comunele Bâlteni, Fărcășești și Bălești, acuzaţi de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data 28 aprilie, cei trei bărbați ar fi sustras din depozitul unei unități miniere, din comuna Urdari, un motor electric, de aproximativ două tone, în valoare de 100.000 de lei, pe care l-au încărcat cu macaraua din depozit în autoutilitara unui bărbat de 70 de ani, din municipiul Târgu Jiu și l-au transportat în municipiul Craiova.

“În cursul zilei de astăzi, în urma unei percheziții efectuate de polițiști pe raza municipiului Craiova, la o societate comercială ce are ca obiect de activitate comercializarea unor astfel de motoare, a fost identificat motorul sustras, acesta fiind predat unității prejudiciate. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale”, a transmis IPJ Gorj.

Comment here