Ultima Ora

18:33 Târgu-Jiu: Poliţişti răniţi în accident. Şoferul vinovat a fugit de la locul faptei

UPDATE 22:34 În urma activităților desfășurate de polițiști, conducătorul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere echipajului de poliție a fost identificat în orașul Bălcești, județul Vâlcea. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru cercetări. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Doi poliţişti au fost răniţi, vineri, într-un accident în lanţ produs la Calea Bucureşti din Târgu-Jiu. Vinovatul, un şofer care n-a acordat prioritate de trecere maşinii poliţiei, a fugit de la locul accidentului.

„La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști. Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt” anunţă IPJ Gorj.

Comment here