Ultima Ora

18:31 Cîţu şi Ciolacu s-au prins în horă

Președinții Senatului și Camerei Deputaților, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, s-au prins în horă cu parlamentarii din România și Republica Moldova, după ce au semnat declarația comună a celor două Legislative, în care se reiterează „sprijinul necondiţionat” pentru țara vecină, arată antena3.ro.

După mai bine de șase ore de dezbateri și luări de cuvânt, în cadrul ședinței comune a Parlamentelor României și Republicii Moldova, a fost semnată Declarația comună prin care se reiterează sprijinul necondiţionat asumat de România pentru dezvoltarea, consolidarea democratică şi parcursul european al Republicii Moldova. Președintele Senatului României, Florin Cîțu, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu au semnat declaraţia, afirmând că momentul este „unul cu adevărat istoric”.

La finalul ședinței, maestrul Gheorghe Zamfir și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău au susținut un recital de muzică populară. Mai mulți parlamentari români și moldoveni s-au prins în horă, între care și președinții PNL şi PSD ai Parlamentului României, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu.

Comment here