Ultima Ora

18:29 Viorica de la Clejani a aruncat cu LAPTE în reporterul Antena 3. VIDEO

Margherita din Clejani a fost prinsă, sâmbătă dimineața, drogată la volan, după ce a intrat într-o mașină parcată pe Bd. Gheorghe Șincai din Capitală. Margherita a fost luată de la poliție de tatăl său. Testele au arătat că fata era sub influența drogurilor, iar explicația ei i-a uimit pe polițiști.

Mama ei, Viorica, a avut o ieșire nervoasă în direct la Antena 3, la scurt timp după ce Margherita s-a ales cu dosar penal. Viorica a aruncat o sticlă cu lapte spre reporterul Antena 3, Roxana Ciucă, apoi a ieșit la poartă cu un furtun și a stropit cu apă, înjurând reporterul și cameramanul.

Margherita din Clejani a condus maşina sub influenţa drogurilor. Artista a lovit cu autoturismul său o altă maşină care era parcată pe Bulevardul Gheorghe Şincai din Capitală. Imediat după producerea accidentului, poliţiştii, care au ajuns la locul producerii accidentului, au văzut-o pe Margherita din Clejani că nu îşi putea controla gesturile, tocmai de aceea au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri. Aşa au ajuns angajaţii M.A.I la concluzia că artista şi-a condus autoturismul sub influenţa drogurilor. Ea a fost condusă la Institutul Naţional pentru Medicină Legală pentru probe biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Viorica din Clejani răcorește reporterițele înfierbântate în direct (Antena 3, sâmbătă, 23 mai 2020, ora 13)

Gepostet von Vasile Isache am Samstag, 23. Mai 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here