Ultima Ora

18:29 Ministrul Finanțelor, atac dur la USR: Vrea șomaj, faliment și sărăcie

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, a lansat, sâmbătă, un atac dur la adresa USR, acuzând foștii parteneri de guvernare că vor un nou lockdown în România pe fondul exploziei cazurilor de COVID-19 în valul 4 al pandemiei. Liderul PNL dă asigurări că guvernul nu va închide economia.

“USR vrea LOCKDOWN! USR vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile! Mesajul meu este clar: NU VOM ÎNCHIDE ECONOMIA! Trebuie să înțeleagă și USR și PSD, că singura variantă de a scăpa de pandemie este vaccinarea și să participe activ alături de noi la campania de vaccinare. USR are tupeul să jignească angajații din DSU, Ministerul Sănătății, INSP și DSP-uri, după ce a avut doi miniștri ai Sănătății, care s-au întrecut în incompetență, au sabotat campania de vaccinare, la fel cum a făcut AUR, au dat datele personale ale românilor către diferite ONG-uri și acum ne spun cum ar fi trebuit să fie România în LOCKDOWN”, a transmis Dan Vîlceanu.

Comments (1)

  1. Domn’ ministru, ce ati baut? Aurolacul cu care vopsiti reductoarele ruginite luate de la Remat si vandute la CEO dupa spoiea cu aurolac si procurarea de facturi naspa de la conationalii lu’ matale de la Strehaia?

Comment here