Stirile ZileiTârgu-Jiu

Troleibuzele au ajuns la Târgu-Jiu

Cele patru troleibuze, produse de firma din Polonia, Solaris Bus&Coach, au ajuns la Târgu-Jiu, a anunţat primarul Marcel Romanescu. În septembrie, a fost livrat primul astfel de mijloc de transport în comun.

Producătorul european de vehicule electrice pentru transport public, Solaris Bus & Coach, a început, în septembrie, livrarea celor 11 troleibuze Trollino 12 în municipiul Târgu-Jiu, în baza contractului în valoare de aproape 4,5 milioane euro, semnat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. De asemenea, compania a anunţat semnarea unui nou contract cu Municipiul Târgu-Jiu, pentru livrarea a încă 9 troleibuze Trollino 12, în valoare de 4,8 milioane euro.

“Încă patru troleibuze au sosit, astăzi, și urmează să fie înscrise și să intre pe trasee la Târgu-Jiu în cel mai scurt timp. Avem, acum, 5 troleibuze noi, urmând ca luna viitoare să vină încă 6. Pe lângă aceste 11 mijloace de transport în comun, anul viitor vom primi alte 9 troleibuze, toate fiind prevăzute în primul proiect pe fonduri europene aprobat pentru modernizarea transportului în municipiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Comment here