Ultima Ora

18:27 Concurență acerbă pentru posturile scoase la concurs de SJU Târgu-Jiu. Sute de persoane înscrise

Peste 650 de persoane s-au înscris la concursurile ce vor fi organizate, în perioada următoare, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, rezultatele validării dosarelor fiind afișate miercuri.

Spre exemplu, la concursul pentru ocuparea celor 15 posturi de infirmier debutant s-au înscris 252 de persoane ale căror dosare au fost admise. Pentru cele 5 posturi de brancardier vor concura 95 de persoane, iar pe cele 2 posturi de asistent medical debutant la Secția ATI II s-au înscris 80 de candidați. Concurență mare este și pe cele 9 posturi de îngrijitoare, unde au fost validate 76 de dosare, dar și pe cele 8 posturi de asistent medical pentru Secțiile ATI, pe care concurează 57 de persoane.

Întrucât la aceste concursuri s-au înscris foarte mulți candidați, conducerea SJU a decis ca examenele să fie susținute la Universitatea „Constantin Brâncuși”, mai exact în sălile Facultății de Știinte Medicale şi Comportamentale din Târgu-Jiu, de pe Strada Tineretului, nr. 4 (zona Debarcader), la etajul 1 (sălile CD-C1, CD-C2, CD-C3, CD-C4). Mai exact, concursurile pentru ocuparea posturilor de infirmier debutant, brancardier, asistent medical Secțiile ATI, îngrijitoare și asistent medical debutant la Secția ATI II vor avea loc la UCB- Facultatea de Știinte Medicale şi Comportamentale. Candidații trebuie să se prezinte la sediul facultății de la ora 08:00, în ziua examenului (data la care are loc fiecare concurs a fost anunțată odată cu publicarea anunțului de ocupare a celor 57 de posturi scoase la concurs). În ceea ce privește celelalte concursuri, concurenții vor susține probele la Spitalul Județean, în clădirea situată pe Strada Progresului (Spitalul 700).

Comment here