Stirile ZileiTârgu-Jiu

PSD Gorj cere demisii după tragedia de la Jilţ Sud

PSD Gorj cere, printr-un comunicat de presă, demisia tuturor reprezentanților PNL din Ministerul Energiei şi din Complexul Energetic Oltenia, precum şi a senatorului Ion Iordache, din fruntea PNL Gorj, după tragedia de la Cariera Jilţ Sud în care 3 oameni au murit iar alţi 10 au fost răniţi.

„După aproape o săptămână de la producerea tragediei de la Cariera Jilț Sud, timp în care adevărații responsabili caută cu disperare țapi ispășitori pentru cele trei vieți pierdute, cine ar trebui să-și dea demisia, nu o face! În tot acest timp, ministrul Virgil Popescu colindă prin carierele Complexului în încercarea de a distrage atenția de la cele petrecute, prefăcându-se uimit de ce găsește la fața locului. Spune numai minciuni sfruntate!

Ministrului i s-au adus la cunoștință problemele din companie de nenumărate ori atât de reprezentanții PSD, de liderii de sindicate, cu care s-a întâlnit de mai multe ori în ultimii doi ani, cât și de simplii angajați din minerit si energie. Din păcate, fără ecou! Singurul reprezentant PSD din directoratul companiei este Marius Negru, responsabil de partea Energetică, iar diferența de viziune și acțiune este clară pentru toată lumea.  

Declarația președintelui PNL Gorj, Ion Iordache, făcută cu doar câteva zile înainte de a se produce tragedia, relevă exact cine sunt responsabilii privind decizia în Complexul Energetic Oltenia și în Ministerul Energiei: ”Doamne ajută că, în ultimii doi ani, n-a avut PSD posibilitatea să conducă ministerul și Complexul Energetic Oltenia! Era faliment de mult. Ar fi fost la noi mai rău decât la Hunedoara. În momentul de față, compania funcționează foarte bine. Sperăm să fie ținuți cât mai departe de CEO”.

Ion Iordache are dreptate! TOȚI reprezentanții PNL din Ministerul Energiei și din Complexul Oltenia trebuie să-și dea demisia, inclusiv acesta din fruntea PNL Gorj!” se arată în comunicat.

Comments (1)

  1. Da, demisia. Insa asta dupa ce, PSD istii din Gorj vor restitui lui Sarcina zecile de milioane de euro, spaga din ultimii 22 de ani. 22 de ani, fruntasii PDSR si PSD Gorj sau infruptat din contractele incredintate lui Sarcina pentru buldozere, excavatoare, TFM uri( asa zisele tanchete) in realitate acestea fiind camioane militare 6×6 cumparate la pret de fier vechi de pe la unitatile militare si de prin Ungaria. Aceste camioane sunt in proprietatea lui Sarcina, fratii tepari Lungan precum si ale multor sefi din CEO si din sindicate care le au introdus fara documente legale in firmele celor de mai sus, sefi care in schimbul decontarii de facturi fictive de prestari servicii la CEO isi incaseaza lunar spaga mascata prin in hirierea fictiva a epavelor. Este o coruptie generalizata in CEO. Inclusiv in justitia gorjeana, aproape toti judecatorii, politistii si procurorii avand rude apropiate angajate in CEO si firmele lui Sarcina.

Comment here