Ultima Ora

18:21 Imnul României răsună pe maşinile Poliţiei şi Jandarmeriei

Imnul României a răsunat de pe toate maşinile de Poliţie din ţară, sâmbătă, începând cu ora 17.00, în semn de mulţumire pentru cei care respectă carantina.

Un ordin, dat sâmbătă de ministrul Internelor, Marcel Vela, prevede difuzarea imnului național din mașinile Poliției Române, Poliției de Frontieră și Jandarmeriei Române, în zilele de sâmbătă și duminică, la orele 17.00 și 21.00, pe toată perioada stării de urgență.

Imnul va fi difuzat prin sistemele de avertizare acustică ale autospecialelor din dotarea ministerului de interne. Conform ordinului de ministru vor fi difuzate primele trei strofe din„Deșteaptă-te, române!”. Ordinul prevede și implicarea șefilor de structuri ale MAI pentru a asigura „pregătirea tehnică a autospecialelor, astfel încât mesajul sonor să fie redat corect, cu claritate și la intensitate adecvată”.

„Deșteaptă-te, române!” se va auzi și la frontierele României din mașinile Poliției de Frontieră, precum și din autospecialele Jandarmeriei.

Imnul de Stat al României

Începând de astăzi, mașinile poliției, jandarmeriei și poliției de frontieră, aflate în patrulare pe timp de zi, vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică din dotare, primele trei strofe ale Imnului de Stat al ROMÂNIEI!

Gepostet von Ministerul Afacerilor Interne, Romania am Samstag, 28. März 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. ,, Difuzarea se realizeaza, cu autospeciala IN STATIONARE,, nu in mers .

Comment here