Ultima Ora

18:20 Iordache le-a trimis invitație parlamentarilor. Răspunsul PSD Gorj

Senatorul PNL Ion Iordache le-a trimis invitație parlamentarilor de Gorj și liderilor sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia să participe, luni, la ora 9:00, la cabinetul său senatorial din Târgu-Jiu, la o dezbatere pe tema noii legi a pensiilor.

Președintele PNL Gorj vrea ca politicienii și sindicaliștii din județ să facă front comun pentru ca, în noua lege a pensiilor, să fie introduse beneficiile Legii nr.197/2021 care reduce cu 13 ani vârsta de pensionare în minerit și energie. PSD Gorj transmite că au fost deja întocmite amendamente, care se află pe masa ministrului Muncii.

„Parlamentarii Partidului Social-Democrat Gorj au primit, prin mail, o invitație pentru data de luni, 06.11.2023, ora 9, la cabinetul parlamentarului Ion Iordache, având ca subiect Legea Pensiilor.
În acest context este important de precizat următoarele:

-Luni, 06.11.2023 este zi de activitate cu prezență în Parlamentul României;

-Subiectul de discuție propus face deja obiectul unui demers inițiat în urmă cu câteva zile. La propunerea sindicatelor din cadrul Complexului Energetic Oltenia, au fost întocmite o serie de amendamente pe proiectul Legii Pensiilor aflat în dezbatere, care este pe masa doamnei ministru a Muncii, Simona Bucura-Oprescu. Totodată, aceste amendamente urmează a fi analizate și discutate în cadrul Coaliției, deoarece, pentru a fi acceptate, trebuie să aibă susținerea majorității.

Conducerea PSD Gorj a fost întotdeauna alături de oamenii care lucrează în cadrul Complexului Energetic Oltenia și a susținut de fiecare dată interesele companiei” a comunicat biroul de presă al PSD Gorj.

Comment here