Ultima Ora

18:18 Weber: Drumul Scoarţa-Piteşti, un real pericol pentru conducătorii auto

Deputatul Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj, a trimis o nouă solicitare, către Ministerul Transporturilor, referitoare la reabilitarea drumului național 67B Scoarţa-Piteşti şi anunţă că va depune un amendament la Legea Bugetului.

“Un drum de o importanță strategică, ce traversează patru județe, cu o lungime de peste 178 de km (din care circa 40 de km străbat teritoriul județului Gorj) este într-un stadiu de degradare avansată, ajungând ca, pe anumite porțiuni, să reprezinte un real pericol pentru conducătorii auto” explică Weber, pe pagina de socializare.

Deputatul de Gorj îi cere noului ministru al Transporturilor să răspundă la următoarele întrebări: Care este motivul pentru care nu s-a emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare, în ultimul an? De ce nu se execută lucrările de reparație curente la acest drum, de către administratorul legal (CNAIR), care are obligația legală de a-l întreține? Care este motivul pentru care acest drum a fost lăsat să ajungă într-un stadiu atât de avansat de degradare? Care sunt măsurile pe care le va dispune pentru remedierea acestei situații grave, care pune în pericol viața conducătorilor auto?

“Indiferent de răspunsul pe care îl voi primi la solicitarea trimisă domnului ministru, în calitatea mea de parlamentar de Gorj, voi depune un AMENDAMENT la LEGEA BUGETULUI, prin care să fie prevăzute sumele necesare pentru demararea acestui proiect, în regim de urgență” anunţă Mihai Weber.

Comment here