Ultima Ora

18:17 Noua organigramă a Primăriei Târgu-Jiu, aprobată. Avertismentul lui Romanescu

Noua organigramă a Primăriei Târgu-Jiu a fost aprobată, în ședința de luni a consiliului local, cu majoritatea voturilor consilierilor PNL și cu cel al viceprimarului Pro România, Gabriel Coica. Consilierii PSD au votat împotrivă.

Primarul Marcel Romanescu le transmite celor care vor încerca să blocheze noua organigrama că „s-ar putea ajunge până la desființarea unor structuri, cum ar fi, spre exemplu, Poliția Locală, ale cărei atribuții pot fi preluate de structurile MAI”.

“Am avut majoritatea voturilor asigurate de către consilierii PNL și de viceprimarul Gabriel Coica. Cei de la PSD nu doresc această schimbare și vor ca primăria să funcționeze așa cum se obișnuia în vremurile în care dețineau puterea. De aceea au și votat împotrivă, fără a avea argumente. Știu că există nemulțumiți și că cei care își pierd funcțiile de conducere încearcă să se folosească de ceilalți angajați, insinuând tot felul de scenarii, în speranța că vor putea bloca noua organigramă. Le spun de pe acum că nu vor putea face asta! Avem o opțiune simplă și putem merge până la desființarea unor structuri, cum ar fi, spre exemplu, Poliția Locală, ale cărei atribuții pot fi preluate de structurile MAI. Eu nu îmi doresc ca oamenii să-și piardă locurile de muncă, dar nici nu putem să punem interesele personale mai presus decât cele ale comunității! Alegerea este a dumnealor”, a notat primarul Târgu-Jiului pe pagina de socializare.

Comments (1)

  1. Mai mascariciule de primar care esti, ai si un text de lege care sa ti permita desfiintarea politiei comunitare? Ca in lege spune doar cum se infiinteaza politia, nici vorba de posibilitatea de desfiintare? Mai citeste si tu legea nu numai etichetele de pe flacoanele de tescovina.

Comment here