Ultima Ora

18:14 AUR Gorj, despre tragedia de la Jilț: Este consecința felului în care „partidul unic” a administrat această țară

Alianța pentru Unirea Românilor Gorj pune tunurile pe partidele aflate la guvernare, PSD și PNL, după accidentul mortal de marți, de la Cariera Jilț Sud din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

„Alianța pentru Unirea Românilor Gorj își exprimă compasiunea pentru toate familiile afectate de tragicul accident de la Cariera Jilț Sud și ne declarăm solidari cu toți minerii din județ și din țară.

Tragedia de la Jilț este consecința directă a felului în care „partidul unic”, format din PSD-PNL, a administrat această țară și în special județul Gorj. Minerii au fost mințiți, folosiți și în cele din urmă, iată, omorâți cu zile de incompetența și corupția celor care au fost numiți să-i conducă.

De ani de zile, liderii PSD şi PNL se întrec în declarații sforăitoare despre studii şi proiecte, despre investiții în infrastructură, dar rezultatele se văd cu ochiul liber: sărăcie şi moarte. În nicio țară normală din Europa, în care conducătorii locali și naționali manifestă interes pentru cei care i-au ales, un accident precum cel de la Jilț nu ar fi avut loc.

Disprețul conducătorilor numiți direct de PSD și PNL se manifestă acum, concret, prin pierderea de vieți. Dumnezeu să-i odihnească pe cei plecați dintre noi prea devreme!”, a comunicat Alianța pentru Unirea Românilor Gorj.

Comment here