Ultima Ora

18:13 Mediafax: Premierul a sunat la Poliţie pentru a fi amendat

O poză în care premierul fumează alături de alţi ministri, în biroul său, a devenit virală pe internet. Ludovic Orban a precizat, pentru MEDIAFAX, că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis. Asta a şi făcut premierul României.

Surse guvernamentale au declarat, pentru MEDIAFAX, că Ludovic Orban a sunat, sâmbătă, la poliţie pentru a se întâlni cu un comisar. S-a întocmit procesul verbal şi imediat premierul României a plătit online două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise. Aceleaşi surse au declarat pentru MEDIAFAX că şi ceilalţi ministri, care au apărut în poză, vor face acelaşi lucru. Deja, doi dintre ei au stabili cu oamenii legii o întâlnire marţi iar, după întocmirea procesului verbal, vor plăti şi ei amenda.

Ludovic Orban a declarat, încă de vineri seară, că poza este reală şi îşi asumă acest lucru.

„Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze şi eu sunt fumător. Recunosc. Asta este. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc Dacă e nevoie, plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a declarat premierul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here