Ultima Ora

18:13 Marius Vlaicu, confirmat cu COVID-19

Fostul președinte al UNPR Gorj, Marius Vlaicu, salariat al Complexului Energetic Oltenia, a fost confirmat cu noul coronavirus.

Vlaicu nu a mai fost la serviciu din aprilie și totuși este al treilea din biroul său confirmat cu Covid-19. Potrivit unor surse, citate de pandurul.ro, deși era în concediu sau în șomaj tehnic, Marius Vlaicu trecea pe la birou pentru o cafea cu colegii. Ultima dată ar fi fost pe 8 mai, fără să anunțe și fără să completeze formularul obligatoriu.

Vlaicu este și președine al filialei Gorj de la Crucea Roșie, fiind implicat în acțiuni caritabile în această perioadă, cum ar fi donații de măști și alte echipamente de protecție către spitalele care tratează pacienți Covid. Vlaicu s-ar fi putut contamina în timpul acestor activități și nu este exclus să fie chiar el sursa îmbolnăvirii colegilor de birou, chiar dacă nu a fost primul diagnosticat, mai notează pandurul.ro. Până acum, patru salariați din cadrul personalului TESA al Complexului Energetic Oltenia au fost testați pozitiv, cei trei colegi de birou și soția unuia dintre ei. Cel puțin doi dintre ei nu au fost pontați la serviciu, în ultimele săptămâni.

Marius Vlaicu activează în prezent în PSD, partid în care a fost o lungă perioadă înainte de a pleca la UNPR. În trecut acesta a fost subprefect de Gorj și consilier județean.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here