Ultima Ora

18:10 Taximetrist găsit mort în Pădurea Drăgoieni

Un taximetrist, de 38 de ani, din Târgu-Jiu, care fusese dat dispărut de mama sa, marţi după-amiază, a fost găsit mort în maşină, lângă Pădurea Drăgoieni. Se pare că Vasile Cioboiu ar fi avut ceva probleme medicale.

În după-amiaza de 2 februarie a.c., polițiștii Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de o femeie, din localitate, despre faptul că, în dimineața zilei de 1 februarie 2021, fiul său, de 38 de ani, a plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu, pentru a se deplasa la serviciu, cu autoturismul cu care lucra în regim taxi și nu a mai revenit. În cauză, au fost demarate activitățile de căutare și identificare, bărbatul fiind pus în urmărire la nivel național.

Miercuri după-amiază, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism, în zona pădurii din localitatea Drăgoieni. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, bărbatul a fost identificat ca fiind persoana dispărută. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comment here