Sportive

Parcurs excelent în campionat al handbalistelor CSM Târgu-Jiu. Cea de-a opta victorie

Echipa de handbal feminin senioare, un nou succes. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus, duminică, la Târgu-Mureş, în faţa echipei CS Arena, scor 38-27, la pauză 21-14. Pentru echipa din Târgu-Jiu a fost cea de-a opta victorie consecutivă în Seria B a Diviziei A.

Handbalistele au mai făcut un pas către Liga Florilor. Gorjencele au încheiat meciurile din acest an pe locul 2, dar cu punctaj maxim, 24 de puncte, la fel ca satelitul Gloria Bistriţa II care nu are drept de promovare, dar stă mai bine la golaveraj. Cu această nouă victorie, CSM Târgu-Jiu şi-a conservat avantajul de 5 puncte faţă de principala contracandidată la promovare, CSU Cluj Napoca, ce are 19 puncte, dar şi un meci mai mult jucat.

Ira Zinatullina şi Sabine Klimek au fost cele mai bune de pe teren, fiecare cu câte 9 reuşite. Evoluţii foarte bune au avut şi Florenţa Ilie, care a punctat de 7 ori în poarta adversă, Bianca Stanca, cu 6 goluri şi Bianca Chiriţă cu 5 goluri.

”A fost un meci pe care am reușit să-l controlam în totalitate și în care am avut foarte multe reușite. Sunt foarte mulțumit de parcursul pe care l-am avut, de faptul că fetele au reușit să-și mențină concentrarea pe durata acestui început de campionat și sunt bucuros că am format un grup atât de unit la Târgu Jiu. La echipă toată lumea este conştientă de ceea ce urmează, de munca pe care trebuie să o depunem în continuare, pentru că începutul anului viitor va foarte important pentru ceea ce ne-am propus” a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

După meciul de la Târgu-Mureş, handbalistele vor intra într-o binemeritată vacanţă, până pe 13 decembrie, când se vor întoarce la antrenamente. Din tur au mai rămas de disputat 3 etape, iar meciurile oficiale se vor relua în 23 ianuarie, atunci când CSM Târgu-Jiu va juca primul meci pe tren propriu, cu CSU Universitatea de Vest Timişoara. 

Comment here