Ultima Ora

18:07 PATRU liberali, în sondajul pentru Primăria Capitalei

Ciprian Ciucu, Violeta Alexandru, Rareş Bogdan și Ionel Dancă sunt cei patru liberali care vor fi măsurați, de luni, pentru a vedea care dintre ei stă cel mai bine în sondaje, astfel încât să fie propus candidat PNL pentru Primăria Municipiului București, au afirmat surse din partid citate de Mediafax.

Președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, șeful PNL Bucureşti, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, europarlamentarul Rareş Bogdan şi şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă urmează să fie măsurați într-un sondaj de opinie pentru Primăria Bucureşti.

„Săptămâna care începe, luni, va intra în teren un sondaj de opinie care va testa potențialii candidați ai partidului, patru la număr. Avem patru candidați pe care îi măsurăm, dar, evident, avem și alți candidați pe care îi măsurăm. (…) În măsura în care rezultatele sondajului sunt relevante. (…) Dacă sunt doi candidați apropiați ca parametru vom decide în funcție și de alte criterii. Dacă cineva iese în evidență și în mod clar se dovedește că are cei mai buni parametri, acela va fi candidatul primar”, a spus, duminică dimineața, Ludovic Orban, la HotNews.ro.

Orban a precizat că el nu este măsurat în acest sondaj.

„Eu sunt măsurat numai ca grad de satisfacție față de exercitarea funcției de premier, ca și cotă de încrede ca lider politic. Nu sunt măsurat ca și candidat la Primăria Capitalei, pentru că misiunea mea este să câștig alegerile locale și parlamentare și să asigur o bună guvernare. Partidul m-a desemnat, eu nu pot să mă joc cu oamenii și cu partidul”, a spus Orban.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here