Ultima Ora

18:05 Bloc de locuinţe sociale în zona Narcise

Va fi semnat ordinul de ministru pentru primul bloc de locuințe sociale din zona Narcise, anunţă primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Este vorba despre un imobil cu 8 etaje, 85 de unități locative cu destinația de locuințe sociale (în general apartamente cu două camere). Este primul din cele 5 blocuri ce urmează a fi construite aici și pentru care a fost depusă documentația la Ministerul Dezvoltării.

„Întreaga zonă se va dezvolta simțitor în următorii ani, aici demarând deja lucrările la cel mai mare parc al orașului, pe o suprafață de 12 hectare, dar și o creșă cu 11 grupe. Mai mult, tot aici am stabilit construirea mai multor blocuri, urmând a acoperi cererea foarte mare de locuințe la nivelul orașului. Investiția este posibilă și datorită secretarului general adjunct de la Ministerul Dezvoltării, Victor Banța, căruia îi mulțumesc pentru implicare. De asemenea, nu pot să nu menționez colaborarea foarte bună pe care o avem cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila” a declarat primarul Marcel Romanescu.

Comment here