Ultima Ora

18:04 Ponta ameninţă cu moţiunea de cenzură

Victor Ponta a anunţat că va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, dacă se privatizează programele naţionale de sănătate.

Ponta spune că va coaliza toate ”forţele politice încă dedicate intereselor României” şi parlamentarii ”nevânduţi” pentru a stopa ”vânzarea dreptului fundamental la sănătate”. Reacţia liderului Pro România vine după ce Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanţă de Urgenţă care prevede modificarea Legii privind reforma în sănătate, în sensul în care programele naţionale de sănătate – finanţate de stat – vor putea fi derulate ”unitar” de către furnizori publici şi privaţi.

”Iată un adevărat motiv pentru moţiunea de cenzură şi vom iniţia noi Moţiunea, sper alături de PSD şi de alţi parlamentari încă «nevânduţi» dacă este adoptat acest proiect ucigaş pentru cea mai mare parte dintre români (cei fără bani, cei lăsăţi în urmă, cei ignoraţi şi batjocoriţi de ”caramitrii şi voiculești” care visează la «Legea Junglei» şi la miliarde de euro daţi de români marilor companii externe care le finanţează lor campaniile pentru funcţii publice)”, a scris, duminică, pe Facebook, Victor Ponta.

Acesta afirmă că, în ianuarie 2012, ”a început Băsescu proiectul prin care să ne vindem Sănătatea unor stăpâni bogaţi din afară – dar a fost oprit de Raed Arafat, de oamenii care au protestat în stradă şi de USL în Parlament”.

”În 2016, a fost adus Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii care să reia această vânzare ticăloasă a intereselor românilor – a fost oprit prin votul oamenilor din Decembrie 2016. Acum PNL şi Plus pornesc din nou pe acelaşi drum (probabil mânaţi din urmă de cei care le plătesc campaniile de 4 ani şi tot le cer “preţul”)! Este momentul că ProRomania să strângă toate forţele politice încă dedicate intereselor României şi să oprească încă o dată vânzarea dreptului fundamental la Sănătate! Va rog pe toţi cei care încă ţineţi la drepturile cele mai importantă să fiţi alături de noi”, a mai scris Victor Ponta.

Reacţia liderului Pro România vine după ce Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanţă de Urgenţă care prevede modificarea Legii privind reforma în sănătate, în sensul în care programele naţionale de sănătate – finanţate de stat – vor putea fi derulate ”unitar” decătre furnizori publici şi privaţi. Proiectul este în dezbatere publică până în 28 februarie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here