Ultima Ora

18:02 Şocant! Cinci membri ai unei familii, măcelăriţi de un bărbat cu probleme psihice

Descoperire macabră într-o locuință din comuna Bascov, judeţul Argeş, acolo unde au fost găsite cinci persoane moarte. Printre victime se află şi un copil de 5 ani.

Potrivit primarului din Bascov, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, şi-a omorât sora, părinţii, fratele şi nepoata, în vârstă de 5 ani. Sora agresorului este asistenta la Spitalul Militar, iar soțul ei medic-general, care se pensionase în urmă cu două luni. Individul se află acum în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

„În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

„Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş”, se mai menţionează în comunicat.

Comment here