Ultima Ora

18:02 Ce le-a transmis ministrul Vîlceanu liderilor sindicali

Ministrul de Finanţe, Dan Vîlceanu, a discutat duminică, la Prefectura Gorj, cu liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pe tema legii de reducere a vârstei de pesionare.

„În urma discuţiilor de la Prefectura Gorj, la care am participat, privind Legea 197/2021, dl. Vîlceanu a spus că legea este aplicabilă dar că este necesară asimilarea grupei a II-a, până în 2001, cu grupa specială, fără ordonanţă de guvern ci numai cu şeful Casei Naţionale de Pensii. Până vineri, săptămâna viitoare, le-am dat termen să rezolve. Protestele continuă. Am cerut să nu se dea soluţii la dosarele depuse” a transmis preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013, Nicu Bunoaica.

Comments (1)

  1. […] „În urma discuţiilor de la Prefectura Gorj, la care am participat, privind Legea 197/2021, dl. Vîlceanu a spus că legea este aplicabilă dar că este necesară asimilarea grupei a II-a, până în 2001, cu grupa specială, fără ordonanţă de guvern ci numai cu şeful Casei Naţionale de Pensii. Până vineri, săptămâna viitoare, le-am dat termen să rezolve. Protestele continuă. Am cerut să nu se dea soluţii la dosarele depuse” a transmis Nicu Bunoaica, conform radioinfinit.ro. […]

Comment here