Ultima Ora

18:01 Liderii PSD Gorj, în campanie la Bumbeşti-Piţic

Parlamentarii PSD Gorj- Mihai Weber, Cristi Rujan, Claudiu Manta- şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, au fost în campanie electorală în comuna Bumbeşti-Piţic, vineri, ziua în care şi premierul Florin Cîţu şi-a programat o vizită în localitate.

Aici vor avea loc alegeri parţiale pentru funcţia de primar, pe 27 iunie, bătălia dându-se între candidatul PSD, Florin Martescu şi primarul liberal interimar Irina Cojocaru. Liderii PSD Gorj s-au fotografiat lângă Căsuţa Răsturnată, obiectivul care, alături de Pădurea Colorată de la Poienari, au transformat comuna Bumbeşti-Piţic într-o zonă foarte atractivă pentru turişti.

“Gorjul devine tot mai vizibil pe harta turistică a țării. Căsuța răsturnată, pe care am vizitat-o astăzi împreună cu echipa PSD Gorj, este un punct de atracție pentru turiștii care vin în județul Gorj, iar ingeniozitatea tânărului antreprenor nu se oprește aici. Îl felicit pentru ceea ce face și îmi doresc ca pe viitor, cu ajutorul administrației locale din Bumbești-Pițic, să se dezvolte frumos” a transmis deputatul Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj.

Comment here