Ultima Ora

18:01 Diaconu şi-a depus CANDIDATURA. “Iohannis, a treia replică de Băsescu”

Diaconu şi-a depus candidatura în lipsa lui Tăriceanu şi Ponta. Actorul a ţinut un discurs despre „statul paralel”.

Mircea Diaconu şi-a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru Cotroceni. Prezidenţiabilul ALDE-Pro România a strâns peste 400 de mii de semnături. El a afirmat că i se pare ridicol să depui două milioane de semnături, fără să te gândeşti la oamenii care muncesc să le verifice.

Mircea Diaconu şi-a explicat intenţia de a candida întrebând retoric, despre cine se opune “acestui stat paralel ocult”. “Domnul Iohannis? Care este a treia replică de Băsescu?”, a declarat acesta în faţa sediului BEC.

„După Băsescu s-a epuizat, s-au dus și au găsit un primar (Klaus Iohannis – n.red.), specialist în imobiliare, scriitor de testamente false și l-au spălat, l-au albit și l-au pus pe scaunul lui Crin pentru că nici el nu corespundea. Am asistat la multiple modificări de alegeri. Aproape că e inutil să mai votăm, câtă vreme au învățat perfect să modifice rezultatul alegerilor, ori direct, ori prin penibilele trasesime la care asistăm și astăzi. Fac alte majorități. Am tot vorbit despre acest stat subteran, ocult, acest stat există și în ziua de azi și funcționează perfect cu protocoalele, cu abuzurile incredibile funcționează. Cine să se opună acestui stat paralel ocult? Doamna Dăncilă, care a fost plecată nouă ani de zile și nu știe, nu l-a văzut? Nu știe că există. Domnul Iohannis? Care este a treia replică de Băsescu, adică două mandate Băsescu și încă una ca înlocuitor, ca să nu zic nechezol”, a declarat, sâmbătă, Mircea Diaconu, după ce şi-a depus candidatura pentru prezidenţiale la Biroul Electoral Central.

Întrebat de ce nu se aflau alături de el preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi liderul Pro România, Victor Ponta, Diaconu a răspuns: “V-aţi răspuns singură. Îi vedeţi lângă mine? E vorba de susţinere logistică, iar această alianţă electorală care se numeşte «Un Om», nu vedeţi nicio siglă pe ea, este vorba despre susţinerea mea în acest demers iar copreşedinţii acestei Alianţe sunt Norica Nicolai şi Sorin Cîmpeanu”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here