Ultima Ora

18:00 Daruri speciale pentru Spitalul Judeţean şi Ambulanţa Gorj

Obiecte decorative, realizate de 10 copii, care participă la cursurile de artă plastică și decorativă la Centrul de Cultură și Artă „Cobilița”, au fost donate Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Asociația Pro Vertical, prin Centrul de Cultură și Artă „Cobilița”, a donat Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, zeci de lucrări cu tematica sărbătorile de iarnă. Lucrările au fost realizate de copiii din clasa de Artă Plastică și Decorativă a Centrului de Cultură și Artă „Cobilița”. Obiectele decorative au fost lucrate din materiale reciclabile. Oameni de zăpadă, brăduți de Crăciun, coronițe, zeci de desene și picturi îi vor înveseli micuții internați la Pediatrie.

Oaspeții au fost primiți de Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu-Jiu, doctorul Claudiu Constantinescu, managerul SAJ Gorj, medicul Simona Ișfan, șefa Secției Pediatrie, Laura Mătrăgună, directorul de îngrijiri medicale al SJU Târgu-Jiu și alți reprezentanți ai celor două instituții.

„Am vrut să le mulțumim medicilor și angajaților de la Ambulanță și Spital pentru tot ce au făcut în acești ani. De asemenea, am făcut mai multe desene și m-am gândit că îi vor bucura pe copiii internați la Pediatrie”, a spus Alexandru, unul dintre micii artiști.

„Copiii au lucrat cu multă dăruire aceste obiecte. Ideea i-a aparținut lui Alexandru, unul dintre cursanți, prezent astăzi la eveniment. Au vrut să le facă o bucurie atât pacienților internați la Pediatrie, cât și medicilor și angajaților de la Spital și Ambulanță. Pentru acești copii, medicii și asistenți sunt eroi și au vrut să le mulțumească! De aceea și proiectul se numește „Vă mulțumim!””, a declarat Aura Stoenescu, de la Asociația Pro Vertical și Centrul de Cultură și Artă „Cobilița”.

La finalul întâlnirii, copiii au primit daruri din partea gazdelor și au aflat lucruri interesante despre activitatea medicilor de la Ambulanță, doctorul Claudiu Constantinescu, directorul SAJ Gorj, prezentându-le o autospecială.

Comment here