Ultima Ora

17:58 Ronaldo s-a infectat cu noul coronavirus

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în timp ce era convocat la echipa naţională. Jucătorul se simte bine, este asimptomatic şi a intrat în izolare, scrie news.ro.

El nu va evolua, miercuri, în meciul Portugalia-Suedia, din cadrul Diviziei A a Ligii Naţiunilor.

“Cristiano Ronaldo a părăsit lotul echipei naţionale după un test pozitiv pentru COVID-19, aşa că nu va înfrunta Suedia. Internaţionalul portughez se simte bine, fără simptome şi se află în izolare. În urma acestui caz pozitiv, jucătorii rămaşi au fost supuşi unor noi teste, în această marţi dimineaţă, toţi cu un rezultat negativ şi sunt la dispoziţia lui Fernando Santos pentru antrenamentul din această după-amiază” a precizat federaţia portugheză.

Cristiano Ronaldo, argentinianul Paulo Dybala, columbianul Juan Cuadrado, brazilianul Danilo şi uruguayanul Rodrigo Bentancur au părăsit, la 5 octombrie, hotelul echipei Juventus, în care se aflau în izolare, pentru a se alătura naţionalelor ţărilor din care provin. Cu excepţia portarului Buffon şi fundaşului Demiral, care s-au izolat acasă, ceilalţi jucători torinezi au fost izolaţi în hotelul echipei, după ce au fost înregistrate, la 3 octombrie, două cazuri de infectare cu noul coronavirus în cadrul clubului. Acestea nu sunt din rândul fotbaliştilor sau staff-ului tehnic şi medical, dar procedura sanitară adoptată de autorităţile italiene prevede izolarea întregului lot.

Comment here