Ultima Ora

17:55 Cine este candidatul PSD la Primăria Fărcășești

Inginerul Constantin Stoian, în vârstă de 43 de ani, a fost desemnat candidat PSD la Primăria Făcășești la alegerile din 9 iunie

„Localitatea Fărcășești merită un primar gospodar, care pune interesul comunității pe primul loc, iar Constantin Stoian, candidatul PSD la funcția de primar în localitatea Fărcășești, îndeplinește aceste calități. Având o meserie de bază extrem de importantă, cea de inginer în cadrul Complexului Energetic Oltenia, domnul Stoian cunoaște foarte bine problemele județului, dar, mai ales, ale localității Fărcășești, puternic afectată de activitatea companiei miniere. În vârstă de 43 de ani, cu o bogată experiență profesională, Constantin Stoian este omul de care Fărcășeștiul are nevoie în această perioadă de transfer, de la activitatea monoindustrială spre o dezvoltare multilaterală” a comunicat PSD Gorj.

”Proiectele cu care mă prezint în fața oamenilor sunt nevoile cu care se confruntă comunitatea, pe care eu le știu foarte bine. În fiecare zi discut cu consătenii mei, iar încrederea pe care o au în mine, m-a determinat să iau decizia de a candida. Încrederea cetățenilor și sprijinul PSD Gorj fac echipa de la Fărcășești câștigătoare la alegerile din data de 9 iunie” a declarat Constantin Stoian.