Ultima Ora

17:55 Barna NU mai vrea anticipate. „Trebuie să punem rapid punct crizei politice”

Liderul USR, Dan Barna, spune că România are nevoie de un guvern stabil care să poată să gestioneze cu responsabilitate și autoritate situația generată de răspândirea coronavirusului.

Barna, liderul principalului partid care a pledat până acum pentru organizarea alegerilor anticipate, spune că suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor în stat.

„Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline, care să poată să gestioneze cu responsabilitate și autoritate situația generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este, astăzi, preocuparea principală a fiecărui român. Da, avem în continuare rezerve față de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîțu. Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun și nu, nu am renunțat la niciunul dintre proiectele noastre. Însă, a fi politician responsabil înseamnă și să ai capacitatea de a înțelege la timp prioritățile cetățenilor. Iar prioritatea numărul unu astăzi este sănătatea publică”, a scris Dan Barna, duminică, pe Facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here