Ultima Ora

17:53 Statul va DECONTA transportul elevilor

Ordonanța nr. 51 ar urma să fie abrogată pentru a se putea permite decontarea navetei școlare. Anunțul a fost făcut, vineri, de premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban susține că Ordonanța nr. 51, care nu permite decontarea navetei școlare, ar fi urmărit anumite ”scopuri perverse”. Aceasta va fi abrogată printr-un proiect de lege, a anunțat premierul înaintea ședinței de guvern de vineri.

”Vom abroga Ordonanța 51 astfel încât să permitem decontarea navetei școlare. Trebuie să știți că la ora actuală există localități în care copiii, din cauza faptului că nu își permit să plătească costul integral al biletului de transport, nu se duc la școală. Ordonanța 51, care a urmărit două scopuri perverse, și anume, la presiunea baronilor județeni ai PSD-ului să nu mai fie nevoiți să plătească costurile aferente pentru naveta copiilor și de asemenea, un alt obiectiv pervers, care prelungește licențele de tansport intrajudețean cu încă patru ani de zile, ignorând obligația de a licita traseele în transportul intrajudețean. Aceste aspecte vor face parte din proiectul de lege pentru care ne vom angaja răspunderea și care, de asemenea, necesită adoptarea cât mai rapidă pentru a înceta această stare gravă care duce la imposibilitatea unor copii de a se duce la școală”, a declarat Orban.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here