Ultima Ora

17:53 Scandal la SAJ Gorj! Doi ambulanţieri, trimişi acasă, după ce au transportat un suspect de COVID-19

Doi ambulanţieri nu au fost lăsaţi de colegi să mai intre în staţia din Târgu-Jiu, de teamă că ar putea fi infectaţi cu COVID-19. Echipajul transportase un pacient, care a călătorit în Franţa acum patru luni şi nu prezenta simptome de îmbolnăvire. ISU Gorj a cerut o anchetă în acest caz.

Doi ambulanţieri au fost trimişi acasă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, înainte de a ieşi din tură, pentru că au transportat la spital un pacient care călătorise în Franţa. Doar că bărbatul fusese în Franţa în urmă cu patru luni şi nu prezenta simptome de coronavirus. Cu toate acestea, colegii de la Ambulanţă au refuzat să-i mai primească în staţie.

„Anchetăm faptul că a fost trimis acasă un echipaj de pe ambulanţă, după ce a intervenit la un caz”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi, ar fi dispus ca echipajul să plece acasă, însă, în declaraţia acordată presei, a negat.

„Nici nu vă confirm, nici nu vă infirm (…). Nu am dispus eu, nu” a afirmat Mitroi.

Augustin Malacu, inspector şef ISU Gorj, a anunţat că a sesizat DSP pentru a face anchetă în acest caz: „Ofiţerul din dispecerat a spus că echipajul, care a fost la caz, nu e primit în staţie şi că e scandal între ei, că de ce să se ducă să-i infecteze şi pe ceilalţi. (…) Am făcut adresă la DSP să facă o verificare”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here