Ultima Ora

17:50 Pregătiri pentru Târgul de Crăciun. În ce oraș va fi organizat, deși e pandemie

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, luni,  pe pagina de socializare, că au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun.

Anul acesta, căsuțele pentru comercianți vor fi montate în două locații din cauza pandemiei de coronavirus. Organizarea târgului este surprinzătoare, în condițiile în care în mai multe orașe din țară, printre care Sibiu, Cluj-Napoca, Brașov, târguri similare au fost anulate.

“Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele, Piața Buzești si Piața Mihai Viteazul, iar in Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în fața Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveți sărbători de poveste”, a notat pe facebook Lia Olguța Vasilescu.

Comment here