Ultima Ora

17:50 Antena 3 CNN: Încercare de muşamalizare la Complexul Energetic Oltenia

Noul șef de la Cariera Jilţ Sud, care marţi a fost șeful schimbului unu al minerilor, nu a trecut nimic în dreptul rubricii de evenimente apărute în timpul turei, deși au murit trei oameni, dezvăluie Antena 3 CNN.

Postul de televiziune a intrat în posesia documentului care arată faptul că noul șef numit la Jilţ Sud a fost cel care nu a raportat tragedia, în raportul de activitate a schimbului, din care făceau parte și minerii care au fost marţi implicați în accidentul de la carieră. La rubrica unde ar fi trebuit să semnaleze tragedia, acesta a tras o linie.

Corpul de Control din Ministerul Energiei a ajuns, miercuri, la Târgu Jiu. Acesta ar trebui să stabilească ce s-a întâmplat, cine nu și-a făcut datoria și din vina cui au murit cei trei mineri, iar alţi 10 au ajuns pe un pat de spital.

Miercuri, un șef de la Complexul Energetic Oltenia a leșinat în timpul controlului trimis de ministrul Virgil Popescu. Omul a sunat singur la 112 ca să ceară ajutor. 

https://www.antena3.ro/actualitate/sef-complex-energetic-oltenia-lesinat-sunat-la-112-corp-de-control-nereguli-musamalizare-accident-663284.html

Comment here