Ultima Ora

17:49 Ciolacu: Actul de guvernare, mai important decât păruiala politică

Premierul Marcel Ciolacu transmite, într-un mesaj pe Facebook, că „actul de guvernare este mai important decât păruiala politică”, referindu-se la măsurile fiscale pe care le pregătește Coaliția.

„Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică. Un partid responsabil se află la conducerea țării pentru a arăta că este capabil să ia decizii pentru oameni, nu pentru a-și expune în piața publică frustrările politice. Nu mă voi angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu prioritățile cetățenilor. Mă voi lupta doar pentru măsurile care țin de viața oamenilor obișnuiți, de nivelul de trai și de problemele lor de zi cu zi. Ca premier, am datoria să vin cu soluții concrete la realitățile din țară. Iar realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenți, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă. Datoria mea este să echilibrez situația. Lipsa de acțiune și bla bla-ul politic înseamnă, în fapt, blocarea fondurilor europene atât de necesare pentru dezvoltare. Și nu voi permite niciodată așa ceva! Nu fug de răspundere și nici nu caut vinovați în trecut. Românii îi știu mai bine pe vinovați. Rolul meu este să vin cu soluții, să asigur stabilitatea politică și economică a României, să răspund la problemele cetățenilor și să îi protejez pe cei afectați de creșterea prețurilor. De asta mă voi ocupa. Scandalurile și disputele care țin de menajeria politică le las în seama altora”, scrie Ciolacu pe Facebook.

PSD și PNL se întrec în atacuri pe rețelele sociale. Colegii de guvernare se acuză între ei pentru gaura de 37 de miliarde de lei din buget.

Comment here