Ultima Ora

17:48 Încă trei arestări în dosarul „Mafia Pădurilor”

Curtea de Apel Craiova a admis, vineri, contestația procurorilor gorjeni și a dispus arestul la domiciliu pentru trei dintre inculpații din dosarul „Mafia Pădurilor” pentru care judecătorii de la Târgu-Jiu hotărâseră, săptămâna trecută, doar măsura controlului judiciar.

Cei trei sunt patronii de la firma Șupelnița SRL Peștișani, una din cele trei mari firme din acest dosar, anchetată și ea pentru defrișarea ilegală a sute de arbori.

„Admite contestația Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Desființează încheierea contestată și, rejudecând, admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.(…)Dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu față de inculpații Fuiorea Purec Ion (senior), Fuiorea Purec Ion (junior) şi Fuiorea Purec Ion (Nică), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 05 noiembrie 2020, până la data de 04 decembrie 2020 inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor.

Cei trei inculpați nu au voie să plece de acasă pe parcursul mandatului de arestare la domiciliu și le este interzis să ia legătura cu martorii din dosar sau cu ceilalți inculpați, în dosar mai fiind încă șase persoane aflate în arest la domiciliu.

Comment here