Ultima Ora

17:47 Amendă usturătoare pentru un tânăr șofer din Țicleni după ce a mers cu 154 km/h

Un tânăr șofer, în vârstă de 21 de ani, din orașul Țicleni, a fost amendat, sâmbătă, de polițiști cu suma de 2900 de lei după ce a fost prins în trafic, circulând cu viteza de 154 km/h pe DJ 675. În plus, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 120 zile.

„La data de 27 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care depășesc regimul legal de viteză. Polițiștii au acționat pe DJ 675 Țicleni și au utilizat pistolul radar aflat în dotare, pentru depistarea și sancționarea persoanelor care depășesc viteza legală. În aproximativ patru ore, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.530 lei și au reținut 10 permise de conducere”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Acest gen de acțiuni sunt desfășurate în permanență de polițiștii gorjeni, având drept scop reducerea numărului de accidente rutiere pe raza județului.

„La data de 27 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, au oprit pentru control, pe DJ 675 Țicleni, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce rula cu o viteză de 154 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 2900 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru perioadă de 120 zile, fiindu-i eliberată dovadă cu drept de circulație 15 zile”, a mai comunicat IPJ Gorj.

Comment here