Ultima Ora

17:46 VICTORIE şi-n ultima partidă a turneului. Romanescu le felicită pe handbalistele CSM

CSM Târgu-Jiu s-a impus şi în ultima partidă a turneului de la Sfântu Gheorghe. În etapa a-IV-a din Seria B a Diviziei A, CSM Târgu-Jiu s-a impus fără probleme, scor 40-28(21-8), în faţa echipei gazdă, CNE Sf. Gheorghe.

Cu patru victorii consecutive, CSM Târgu-Jiu a câştigat primul turneu al Seriei B din Divizia A şi s-a instalat în fotoliul de lider, cu 12p, punctaj maxim, şi cel mai bun atac, cu 137 de goluri marcate.

CSM Târgu-Jiu a dominat categoric partida disputată în Sepsi Arena, în faţa formaţiei gazdă, echipa Centrului Naţional de Excelenţă de la Sf. Gheorghe. Doar primele 10 minute au rezistat gazdele, minute în care au reuşit să ţină aproape de echipa gorjeană, scor 5-4 pentru CSM. După minutul 10, echilibrul s-a rupt, formaţia gorjeană a mărit ritmul de joc şi s-a detaşat pe tabela de marcaj. Atât din punct de vedere ofensiv, cât şi defensiv, lucrurile au mers foarte bine, iar elevele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache au terminat prima parte a jocului cu un avans considerabil pe tabelă, scor 21-8. În repriza secundă, pe fondul unei uşoare relaxări, datorate şi diferenţei de scor de pe tabelă, jocul a fost ceva mai echilibrat, dar fără a se pune în niciun moment problema echipei învingătoare. Cu Valetina Toader, cea mai bun marcatoare a echipei din Târgu-Jiu, CSM s-a impus cu 40-28 şi se întoarce cu punctaj maxim de la Sfântu Gheorghe.

„Echipa noastră a făcut un meci foarte bun. Am controlat partida pe tot parcursul ei. Ţin să le felicit pe fete pentru întreg turneul, în care au dat dovadă de constanţă, atitudine și eficacitate și au pus în practică tot ce am pregătit în această perioada lungă. Felicitări fetelor!”, a transmis la finalul meciului, Liviu Andrieş, antrenorul principal al CSM Târgu-Jiu.

Un mesaj de felicitare a venit, sâmbătă, şi de la primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

“Fetele de la CSM Târgu-Jiu au câștigat toate cele 4 meciuri de la Sfântu Gheorghe! Ultimul meci a fost disputat împotriva echipei gazdă, CNE Sfântu Gheorghe, în această dimineață, partidă câștigată de fetele noastre cu scorul 41 – 28!!!! Trebuie să-i felicitam pe toți cei care au contribuit la obținerea acestor rezultate remarcabile, începând cu sportivele noastre care s-au remarcat în teren creând un spectacol sportiv deosebit la fiecare meci și terminând cu antrenorii și conducerea clubului. De asemenea, vreau să le urez succes în competițiile viitoare! Suntem mândri de acești oameni minunați care au repus municipiul Târgu-Jiu pe harta sportului românesc și ne aduc acasă astfel de rezultate! Hai, CSM!” a transmis Romanescu.

Comment here