Ultima Ora

17:46 Fost antrenor al Pandurilor, ridicat de MASCAŢI

Marius Baciu, antrenorul lui Turris-Oltul Turnu Măgurele, a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă).

S-a întâmplat direct de la meciul echipe teleormănene de miercuri! Turris a câștigat cu scorul de 3-2 partida susţinută în Colentina, pe terenul Juventus, împotriva Sportului Snagov. Gruparea ilfoveană a condus la pauză cu scorul de 2-0, dar formaţia teleormăneană a revenit şi s-a impus cu 3-2. Pentru pariori a fost un meci de tip 1 pauză – 2 final, cu o cotă uriaşă.

Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din Colentina de forțele de ordine, care au venit cu mandat. După câteva minute, fostul fotbalist al Stelei a fost urcat în dubă. Tehnicianul a avut un comportament extrem de reținut în timpul partidei de fotbal, indicațiile fiind date mai mult de secundul său.

Marius Baciu a fost numit pe banca lui Turris în urmă cu trei etape, după plecarea lui Florin Bratu. De-a lungul carierei, acesta a antrenat echipe precum Pandurii Târgu Jiu, Voinţa Sibiu, Unirea Alba Iulia, Șimleu Silvaniei, Poli Iași, SC Bacău, Academica Argeș, Concordia Chiajna și Voința Turnu Măgurele.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here