Ultima Ora

17:46 Fost antrenor al Pandurilor, ridicat de MASCAŢI

Marius Baciu, antrenorul lui Turris-Oltul Turnu Măgurele, a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă).

S-a întâmplat direct de la meciul echipe teleormănene de miercuri! Turris a câștigat cu scorul de 3-2 partida susţinută în Colentina, pe terenul Juventus, împotriva Sportului Snagov. Gruparea ilfoveană a condus la pauză cu scorul de 2-0, dar formaţia teleormăneană a revenit şi s-a impus cu 3-2. Pentru pariori a fost un meci de tip 1 pauză – 2 final, cu o cotă uriaşă.

Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din Colentina de forțele de ordine, care au venit cu mandat. După câteva minute, fostul fotbalist al Stelei a fost urcat în dubă. Tehnicianul a avut un comportament extrem de reținut în timpul partidei de fotbal, indicațiile fiind date mai mult de secundul său.

Marius Baciu a fost numit pe banca lui Turris în urmă cu trei etape, după plecarea lui Florin Bratu. De-a lungul carierei, acesta a antrenat echipe precum Pandurii Târgu Jiu, Voinţa Sibiu, Unirea Alba Iulia, Șimleu Silvaniei, Poli Iași, SC Bacău, Academica Argeș, Concordia Chiajna și Voința Turnu Măgurele.

Comment here