Ultima Ora

17:46 A reparat din indemnizaţia de consilier staţia din halta Sărdăneşti

Preşedintele organizaţiei AUR Plopşoru, Dan Pop, consilier local, a reparat, din ultima indemnizaţie încasată, staţia de aşteptare a trenului din halta Sărdăneşti.

„Nu intenționam să spun sau să scriu despre acest lucru, însă am fost provocat de un coleg consilier, în ședința de consiliu. Așadar, domnule coleg eu, fiind un om sincer și care îmi respect cuvântul, am investit ultima indemnizație de consilier în această stație de călători din halta Sărdanești. Aștept să-mi arătați în ce fel veți dona dumneavoastră indemnizația de consilier. Iar, dumnevoastră domnule primar, nu mai mințiți oamenii că dumneavoastră ați reparat această stație. Minciuna și dezinformarea sunt principalele ingrediente ale administrației dumnevoastră. Dar, după cum vă spuneam, adevărul înseamnă realitate și realitatea este cea prezentată de mine. Începând de azi, oamenii din comuna Plopșoru vor putea aștepta trenul în condițiile normale de călătorie. Sunt foarte multe lucruri de făcut și vom continua să atragem atenția asupra faptului că sunteți depășit și competențele profesionale ale dumneavoastră personal sunt limitate. Sunteți depășit de realitatea și necesitatea comunei” a notat Pop pe pagina de socializare.

„Când primarii PSD îşi arată incompetența, oamenii de AUR intervin! Felicitări, Dan Pop! În 2024, comuna Plopşoru are şansa unei mari schimbări!” a reacţionat, duminică, Ionelia Prescu, coordonatorul AUR Gorj.

Comuna Plopşoru este condusă de primarul PSD Petre Grigorie, aflat în funcţie din anul 2000.

Comment here