Ultima Ora

17:40 Rânca: Fetiță de 5 ani, la spital. A căzut de pe acoperișul unei pensiuni

O fetiţă în vârstă de doar cinci ani a căzut, duminică, de pe acoperişul unei pensiuni din zona montană Rânca. Un echipaj salvamont a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

Fetița a căzut de la o înălţime de aproximativ şapte metri şi s-a lovit de un corp dur. Aceasta s-a urcat pe acoperiş într-un moment de neatenţie al părinţilor, cu care se afla în vacanţă la Rânca. Fetiţa s-a urcat pe un strat de zăpadă înalt de câţiva metri şi a reuşit, astfel, să ajungă pe acoperiş, potrivit paginaolteniei.ro. Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj, a precizat că micuţa a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

“A căzut pe un plan dur, în strad. Am fost alertaţi. A fos imobilizată într-o saltea specială şi transportată cu ambulanţa Salvamont la spitalul din Târgu-Jiu. Pe drum, echipajul Salvamont s-a întâlnit cu ambulanţa care se deplasa pentru a prelua fetiţa şi s-a făcut transferul acesteia. A fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru a se stabili diagnosticul“ a declarat Cornoiu. 

Comment here