Ultima Ora

17:39 Cine este candidatul PSD la Prigoria

PSD a decis să-l desemneze pe Cătălin Claudiu Bogdan drept candidat la funcţia de primar al comunei Prigoria. Decizia a venit după ce primarul Lucian Goață, care a câștigat mandatul în 2020 pe lista acestei formaţiuni, a trecut la PNL.

„Prigoria are nevoie de o schimbare, asta spun locuitorii comunei, care, în cadrul sondajelor de opinie realizate, au declarat că vor un alt om în fruntea primăriei. Oamenii își doresc un primar sincer, implicat și care nu este arogant! Studiile sociologice au relevat faptul că domnul Cătălin Claudiu BOGDAN, candidatul PSD pentru funcția de primar la Prigoria, se bucură de aprecierea oamenilor din localitate și va câștiga competiția electorală din data de 9 iunie 2024” transmite, miercuri, PSD Gorj.

Cătălin Claudiu Bogdan spune că știe foarte bine care sunt problemele locuitorilor comunei Prigoria.

”Atât din discuțiile permanente cu oamenii, cât și din calitatea de consilier local, cunosc foarte bine problemele comunității și ce-și doresc locuitorii de la primarul lor. Am susținerea celei mai puternice echipe politice din județ și am alături de mine locuitorii comunei, care își doresc un primar PSD și un om cu verticalitate în fruntea comunei. Proiectele mele sunt nevoile comunității!”a declarat Cătălin Claudiu Bogdan.