Ultima Ora

17:38 Elevele lui Andrieş, învinse pe teren propriu

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 18-29, confruntarea cu CS Activ Prahova Ploieşti. Meciul a contat pentru etapa a-15-a din Seria C a Diviziei A. După 15 etape, CSM Târgu Jiu se menţine pe locul trei în clasament.

Fără Ira Zinatullina, plecată de urgenţă în Ucraina, în urma unui deces în familie, şi cu interul Cristina Predoi, afectat de o răceală puternică, CSM Târgu Jiu a cedat în faţa echipei de pe locul doi, CS Activ Prahova Ploieşti. Echipa oaspete s-a instalat încă din startul partidei la conducere, în timp ce fetele antrenate de Liviu Andrieş au plătit tribut atât ratărilor, cât şi jocului mai slab pe faza de apărare. La pauză, echipa oaspete avea un avantaj liniştitor pe tabelă, 15-6. Partea secundă, deşi ceva mai echilibrată, a fost controlată tot de echipa din Ploieşti. Activ Prahova s-a impus cu 29-18.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Cristina Predoi 6g, Andreea Olariu 4g, Mădălina Olariu 3g, Ioana Stanca 2g, Andreea Rotaru 1g, Gabriela Frunză 1g, Florina Toader 1g.

CSM Târgu Jiu rămâne şi după această etapă pe locul trei în clasment cu 27 de puncte. Etapa următoare, formaţia gorjeană va juca tot pe teren propriu, pe 7 martei, cu CSU Târgovişte.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here