Ultima Ora

17:36 Tânără, la spital, în urma unui accident petrecut pe raza comunei Bălănești

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost solicitați, duminică, să intervină la un eveniment rutier cu victime, produs pe raza localității Bălănești. O tânără, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la spital în urma accidentului.

„La data de 10 iulie a.c., ora 12.50, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Scoarța, conducea un autoturism pe Drumul Național 67, din direcția Scoarța către Târgu-Jiu, iar la Km 91+300, nu a redus viteza și a oprit pentru a vira la stânga peste marcajul longitudinal discontinuu, moment în care a fost acroșat în partea din spate de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Turburea.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 20 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Victima a fost transportată la spital, pentru investigații.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările, pentru a stabili cauzele și împrejurările care au dus la producerea acestui accident”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here