Ultima Ora

17:36 Proiecte respinse în CL Târgu-Jiu, depuse din nou de Lădaru

Consilierul municipal PSD Eduard Lădaru anunţă că a depus, din nou, două proiecte de hotărâre care, anterior, fuseseră respinse de „majoritatea primarului Marcel Romanescu”: unul privind identificarea căilor de acces în cartierul Narcise, în vederea introducerii reţelelor de utilitaţi; cel de-al doilea privind combaterea cerşetoriei infantile.

„Având în vedere faptul că, în ședința de Consiliu Local din data de 30 octombrie, majoritatea domnului primar Marcel Romanescu a respins două proiecte de hotărâre benefice pentru municipiul Târgu Jiu, am hotărât să depun din nou cele două proiecte: unul care prevede crearea unor drumuri publice pentru zeci de familii din cartierul Narciselor, care au fost înșelate cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu Jiu; cel de-al doilea proiect care prevede combaterea cerșetoriei infantile din municipiul Târgu Jiu. Să sperăm că, de data asta, domnul primar Romanescu va înțelege că trebuie să luăm decizii în interesul municipiului Târgu Jiu” spune Lădaru.

Consilierul PSD continuă să-i facă opoziţie primarului Târgu-Jiului deşi acesta a anunţat că va candida pe lista social-democrată, în 2024.

Comment here